fr
nl
en
Leden
Afhalingsplaats
Afhaling op: uur
om
Vlucht/trein Nr
Teruggave plaats
Teruggave op: uur
om
Vlucht/trein Nr
VOLGENDE

EXPATRIATES

Already for many years, Astral rent-a-car is known to many expatriates. Al jarenlang, is Astral rent-a-car bekend bij veel expats.

 

“ Onze luchthaven (Brussel Nationaal) en trein (Gare du Midi) diensten werden door velen aangenomen. Net als zij, kies de oplossing die uw leven eenvoudiger maakt. U kiest uw voertuig en geeft ons uw coördinaten van vlucht of trein door, en wij zorgen voor de rest. Uw aankomst wordt  gevolgd in real time, zodat we kunnen anticiperen op een mogelijke vertraging of voortijdige aankomst. Bij uw aankomst zal een lid van ons team op u wachten om u naar uw voertuig te begleiden. Ook uw vertrek, wachten wij u op om uw voertuig aan te nemen.”

Uw voodelen:

“ Geen wachtlijnen bij uw aankomst om uw voertuig in ontvangst te nemen. We zijn ter plaatse, voor u! -Bij het vertrek, geen stress voor de teruggave van het voertuig aangezien we weer hier zijn om te vermijden dat u tijd verliest. Of zelfs uw vliegtuig mist wanneer u te laat door het drukke verkeer. - All-inclusive correcte prijzen en dus geen verrassingen."